fbpx

Verkiezingen 2022

Op 16 maart 2022 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad van Barendrecht. U hebt het als inwoner van Barendrecht op die dag voor het zeggen. Welke koers moet de gemeente de komende 4 jaar varen? Wat verwacht u van ons? Wij hopen dat onze inzet in de afgelopen jaren, maar ook onze standpunten voor de komende jaren u aanspreken.
Zo ja, stem dan op 16 maart: SGP-ChristenUnie!

Volgens de SGP-ChristenUnie gaan deze gemeenteraadsverkiezingen over mensen. Over jou en over mij. Over onze ouders, onze kinderen, onze kleinkinderen. Over nu, hoe we willen wonen, werken, ondernemen en samen leven. Maar ook over de toekomst.
Bij het zoeken naar antwoorden op de uitdagingen van deze tijd laten wij ons als christelijke partijen inspireren door de Bijbel. In de Bijbel gaat het over mensen, over samenleven en ook over de overheid. De Bijbel heeft een bevrijdende boodschap die hoop geeft.

Wij vinden dat de gemeente vooral als taak heeft de samenleving te versterken. Daarom moet zij naast haar inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen en verenigingen staan. Om te wijzen op de eigen verantwoordelijkheid maar ook om mee te denken, te stimuleren en te ondersteunen waar dat nodig is.

Vanuit deze overtuiging willen wij zoeken naar antwoorden en uitdagingen, waarbij het een gegeven is dat de (lokale) overheid niet alle vraagstukken kan oplossen.

Deel dit bericht